KWB Betekom

                                                   Webdesign Luc Coremans en Eddy Verduyckt © KWB Betekom
JAARPROGRAMMA
Graag hadden wij U hier ons nieuw KWB programma voor 2021 voorgesteld. Maar gezien de steeds wisselende maatregelen die momenteel door de overheid genomen worden om het Covid 19 virus te bestrijden is het voor ons momenteel onmogelijk om een programma samen te stellen. Toch geven wij zeker de moed niet op en hopen we dat het tij spoedig zal keren zodat we terug op een veilige, verantwoorde manier activiteiten kunnen organiseren.
 

 


  • Op donderdagnamiddag, zolang het weer het toelaat spelen wij het hele jaar door “petanque “van 14.00u tot 17.00u op het terrein aan de Betekomse sporthal. Meespelen is gratis, iedereen is welkom.
  • Gezamelijke mazoutbestellingen in de maanden januari en augustus.
  • Hebt u een idee omtrent de organisatie van een KWB activiteit, wil je zelf de handen uit de mouwen steken om één van onze activiteiten te helpen organiseren, of ben je geïnteresseerd om als losse medewerker of nieuwe wijkmeester onze bestuursploeg te komen versterken en mee te werken bij de uitbouw van ons programma laat het ons dan zeker weten, iedereen is van harte welkom !!!!