KWB Betekom

                                                   Webdesign Luc Coremans en Eddy Verduyckt © KWB BetekomOp zondag 20/05/2018 gaat onze 21ste KaWéBékesdag door op de terreinen van “Buurthuis, Joos Vissenaekens” te Betekom, met een nieuw initiatief, “Het Betekoms kampioenschap touwtrekken”.
Wij willen er een volks gebeuren van maken waar de eenvoud en gezelligheid van vroeger jaren terug beleefd kan worden. Graag nodigen wij iedereen uit om deel te nemen aan deze 1ste editie.
Verenigingen, families, vrienden, enz…elk team van min. 5 pers. is welkom. Dit kampioenschap touwtrekken is een uitsluitend recreatief, sportief evenement waar iedere amateurploeg kan aan deelnemen en natuurlijk ontvangt elke deelnemer van ons een aandenken. Zowel heren, dames en kinderploegen kunnen deelnemen.
Met een gepast live optreden zorgen wij voor de muzikale sfeer op het terrein, terwijl de kinderen zich zeker niet zullen vervelen, er is kinder-grime en een reuze discoprinses-springkasteel, terwijl de volwassenen zich sportief kunnen uitleven met onze echte houten retro kegelbaan.